Бригада Рахівської екстренки взяла участь у навчанні з реагування на надзвичайні ситуації

27 Березня 2024, 12:00
Бригада №1200 Рахівської станції екстреної медичної допомоги 126
Бригада №1200 Рахівської станції екстреної медичної допомоги

Бригада №1200 Рахівської станції екстреної медичної допомоги долучилася до навчань, організованих за ініціативи медичного персоналу Рахівської районної лікарні та епідеміологів Рахівської філії ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Про це пише 103 Закарпаття.

За легендою навчань, у восьми учнів одного з місцевих навчальних закладів раптово погіршився стан із симптомами нудоти, блювоти та слабкості.

Медична сестра вчасно зреагувала та викликала допомогу за номером «103».

Фахівці бригади №1200 оперативно прибули на місце події, оглянули постраждалих та надали їм першу допомогу. Хворих було транспортовано до медичного закладу для подальшого обстеження та лікування. П'ятеро з них потребували госпіталізації, а троє після огляду медиків - скеровані на амбулаторне лікування.

«Ця ситуація є чудовим прикладом того, як чітка, швидка та скоординована взаємодія між усіма ланками охорони здоров'я може врятувати життя та запобігти поширенню захворювань.

Разом ми демонструємо, що колективна реакція – це ключ до успіху в управлінні надзвичайними ситуаціями. Ми продовжуватимемо працювати разом, щоб забезпечити безпеку та здоров'я наших співвітчизників», – йдеться в повідомленні.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024